Partner Construct

Partner construct

Gietvloeren

Hoogwaardige vloeren in kunsthars voor particulieren en bedrijven.

Partner Construct werkt samen met Remmers in Grobbendonk voor epoxyvloeren voor tal van toepassingen voor woningen, winkels, kantoren, industrie en landbouwbedrijven.

Gietvloeren hebben een mooi uitzicht en zijn zeer duurzaam. Bovendien zijn ze ook eenvoudig te onderhouden en bestaan in vele mogelijkheden voor functionaliteit en afwerking: antislip, emissiearm, elektrisch geleidend, dampdoorlatend,…

Een gietvloer in uw woningwinkel of kantoor biedt een strakke en moderne look. De vele kleuropties en glanzende uitvoering laten toe om de vloer helemaal volgens uw wensen af te werken.

Voor industriële toepassingen zijn gietvloeren een goede keuze omdat ze zeer goed bestand zijn tegen de belastingen die in de industrie vaak voorkomen, zoals mechanische belasting (verkeer, schuren, stoot- en puntbelasting,…) en chemische aantasting door in het bedrijf gebruikte producten.

In de landbouwsector betekenen gietvloeren een goede bescherming en afdichting voor alle bedrijfsgebouwen. Roostervloeren hebben hun nu in alle stallen. De antislipvloeren zijn zeer geschikt voor melkveestallen. Daarnaast bieden wij ook betonnen componenten voor wanden, afvoergoten, sleufsilo’s, …

Gietvloeren bij Partner Construct:

Gietcoatings kunnen kleine oneffenheden in de ondergrond egaliseren. Het materiaal moet gelijkmatig worden verdeeld en vloeit na, waardoor een glad oppervlak ontstaat.

  • zelfnivellerend
  • gepigmenteerd
  • gemiddelde mechanische en chemische belasting
  • egaliseert kleine oneffenheden


Wij voeren de werken exact volgens afspraak uit, met oog voor het overeengekomen budget.

 

Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende offerte.