Partner Construct

Partner construct

Over ons

Partner Construct
Van bij het begin…

De eerste steen van Partner Construct werd gelegd in de jaren 80. De familie De Pauw kocht een huis en bouwde het om tot studentenkamers. De verbouwing verliep erg vlot en het resultaat mocht er zijn.

… tot vandaag en in de toekomst.

Nu, 30 jaar verder, is Partner Construct een succesvol aannemersbedrijf in Dendermonde. Zoon Cedric De Pauw stapte mee in de zaak en hielp het een bloeiend familiebedrijf te maken.

Doorheen de jaren groeide het klantenbestand, de personeelslijst, de aangeboden diensten, …en het aantal, tot voldoening van de klanten, voltooide projecten. Partner Construct blijft trouw aan zijn beginselen en voert nog steeds totaalprojecten uit in studentenhuizen. maar ook keukens, badkamers, dressings, volledige kantoorinrichting en renovatiewerken van a tot z behoren nu tot de mogelijkheden.

Deze variatie in opdrachten en de passie voor het vak, waarnaar wij op zoek gaan in elke medewerker, zorgen voor een prettige werksfeer. En die wordt weerspiegeld in de kwaliteit van ons werk.

Samenwerking met TUI

Sinds 1994 voert Partner Construct opdrachten uit voor touroperator TUI, het vroegere Jetair. In samenwerking met architect Jo Van Gerven van Inside-Outside in Haacht zorgt Partner Construct voor een professionele, aantrekkelijke, perfect afgewerkte interieurinrichting voor hun kantoren en verkooppunten.

Partner Construct