Partner Construct

Partner construct

Studentenhuizen

Studentenhuizen als een comfortabele thuis weg van thuis.

Partner Construct is niet vergeten waar het allemaal begon voor ons. Ons aannemersbedrijf kwam immers voort uit een persoonlijke verbouwing van een woning tot studentenhuis. Wij bleven dit soort opdrachten doorheen ons 30-jarig bestaan uitvoeren, dus wij beschikken over ruime ervaring in dit specifieke soort verbouwing.

In die tijd zijn de vereisten voor studentenresidenties ingrijpend veranderd. Niet enkel de wensen en verwachtingen van zowel verhuurders als studenten zijn geëvolueerd, maar ook in de wetgeving ter zake is veel veranderd. Wij hebben al deze ontwikkelingen van dichtbij meegemaakt en blijven elke nieuwe stap opvolgen. Daardoor leveren wij studentenhuizen af die voldoen aan alle relevante wetgeving en voorschriften, maar ook in de smaak vallen bij de studenten en dus de verhuurders.

Partner Construct zal :

  • met u overleggen wat uw wensen en voorkeuren zijn in functie, materialen en stijl
  • alle nodige breekwerken uitvoeren en alles leeghalen
  • nieuwe voorzieningen in elektriciteit en sanitair
  • alle schrijnwerk uitvoeren in eigen atelier en op maat installeren
  • zorgen voor een perfecte afwerking


Wij voeren de werken exact volgens afspraak uit, met oog voor het overeengekomen budget. Voor elektriciteitswerken, loodgieterij en klussen als schilderen doen wij beroep op vaste onderaannemers, vakmensen waarmee wij reeds lang zeer productief samenwerken.

 

Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende offerte.